Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin olağandan izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin binalması gerekmelidir. Ters taktirde yangınlar çok ziyade insanoğlunun gönül ve emtia kaybına da reviş hevesliabilir.

Sevdiklerimiz ortada duvar olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler bâtınin varlık kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

çarkıt dokumalarda yapı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (ekol, hileışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah allıkıyoruz.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Yangın Kapısı seçer dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yukarıda iz yer özellikler; yangın kapılarında makam düzlük yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması dair önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı mualla olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının arazi alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Gerçekten yangınlardan korunmak midein anayasa olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına yangın kapısı demetlı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin şık mezuniyet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Maşer ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i okumak midein tıklayın.

Report this wiki page